Oumsabah.my-coins.net

Yang ini Sahabat aku design, dia tak ada background design, tapi oleh kerana ingin belajar, beliau mampu melakukan tanpa bantuan, Cayalah lu bro...

Suria Projek

ni lah kerja aku, walaupun aku tak tau mcm mana mau kira kuantiti yg di perlukan untuk bungkus bangunan ni, terpaksa jgk aku kerjakan pasal majikan aku tak mau cari QS, huuuu...

e-desa kundasang

E-deasa kundasang, saja jer reka-reka, time teda kerja...

SMK (perempuan) LIKAS

Banner Sekolah Sek. Men. Perempuan Likas, Pink colour, perempuan lah katakan, kelembitan mencermin kan keperibadian...Makasih Pengetua Sekolah...

S.K KEPAYAN (corel Rebuilt)

SMK KOLOMBONG

Bila nak Kompom ni cikgu??

Sandblast Design (flowers)

 
Powered by Blogger