BerNas

Autocad screen Interface


Gambar menunjukkan permukaan Perisian Autocad yang paling penting dalm memulakan sesuatu lukisan. Ini adalah paparan Permukaan yang saya sering gunakan.

Little Angel Online Shoppe Banner


Little Angel Online Shoppe

Babymyluv Online Shoppe

Lady N SPA Wawasan Plaza

Web Komuniti IPT Malaysia

Website dimana Para Pelajar IPTA dan IPTs berkongsi maklumat. Di sini jgk para pelajar boleh menghantar nota atau memuat turun nota-nota IPT seluruh Negara...

Colus Cake

Lady N SPA

Lady N Spa Lahir ilham untuk mereka banner ini dari sahabatku, Coklat menjadi warna tema kerana kelembutannya terserlah bila di kaburi oleh Putih awan,,,,,,cewahhh...ni kami buat kasih kasih free jer walaupun pemilik premis ini hendak membayar...

Sekolah KaFa

Oleh kerana salah seorang bakal tenaga pengajar di sekolah KAFA ni tak dapat bayangkan bentuk Bangunan sekolah ni, aku lukiskan untuk dia Pakai Autocad 2006, siap 2 jam....heeee

Tamoi Seafood

aku cakap 3 hari siap, oleh kerana telampau banyak kerja, aku siapkan seminggu...minta maaf Kak Lina...Mahalkah saya minta upah Kak?...Tamoi Seafood ni terkenal di lapangan terbang antarabangsa kota kinabalu, sapa yang nak beli ikan kering,udang kering bleh datang sini, ikan beku pun ada...sila lah...

Oumsabah.my-coins.net

Yang ini Sahabat aku design, dia tak ada background design, tapi oleh kerana ingin belajar, beliau mampu melakukan tanpa bantuan, Cayalah lu bro...

Suria Projek

ni lah kerja aku, walaupun aku tak tau mcm mana mau kira kuantiti yg di perlukan untuk bungkus bangunan ni, terpaksa jgk aku kerjakan pasal majikan aku tak mau cari QS, huuuu...

e-desa kundasang

E-deasa kundasang, saja jer reka-reka, time teda kerja...

SMK (perempuan) LIKAS

Banner Sekolah Sek. Men. Perempuan Likas, Pink colour, perempuan lah katakan, kelembitan mencermin kan keperibadian...Makasih Pengetua Sekolah...

S.K KEPAYAN (corel Rebuilt)

SMK KOLOMBONG

Bila nak Kompom ni cikgu??

Sandblast Design (flowers)

 
Powered by Blogger